Glazbena scena ostala je bez nekadašnje dance kraljice

U 55. godini preminula pjevačica Kasandra

Lifestyle / Flash | 21. 12. 2021. u 07:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U 55. godini preminula je Davorka Ručević Kasandra, dance zvijezda 90-ih, koja se proslavila hitovima kao što su Sladoled i Kazna.

Vijest o njenoj smrti za Index je u razgovoru potvrdio glazbeni menadžer Zoran Škugor.

Na službenim stranicama zagrebačkog groblja Mirogoj, stoji da je 14. prosinca ove godine pokopana osoba pod imenom Davorka Ručević, koja je preminula 3. prosinca sa 54 godine. Informaciju nam je potvrdio i njezin bivši menadžer, Zoran Škugor.

183 centimetra visoka ljepotica i kraljica dance glazbe devedesetih godina, u jednom je trenutku samo nestala sa scene i od tada se o njezinom životu nije znalo gotovo ništa.


Posljednji put je viđena 2007. godine na rođendanskoj proslavi nekadašnjeg menadžera Vladimira Mihaljeka Mihe. Poslije toga je nestao svaki glas o njoj. Ne samo da se povukla sa scene, već je nestala iz javnog života. Pričalo se da je teško bolesna i u lošem financijskom stanju te da živi u ruševnoj kući u Zagrebu.

Nije se oglašavala sve do prije godinu dana. Nakon što ju je u posljednjoj prošlogodišnjoj emisiji showa Tvoje lice zvuči poznato utjelovila pjevačica Lana Klingor s pjesmom Kazna, Kasandra joj se javila preko Zorana Škugora koji je njene riječi proslijedio Lani.

Kasandra se proslavila hitom Nisi ti jedini na svijetu. Nastupila na je Zadarfestu 1994. godine s pjesmom Kazna. Za pjesmu I Gotta Feeling snimila je spot koji se smatrao najskupljim dotad u hrvatskoj glazbenoj produkciji, a s istom pjesmom je nastupila na Zagrebfestu 1994. godine.

Kasandra je plijenila pažnju svojim atraktivnim izgledom, a bila je i jedna od prvih javnih osoba sa silikonima. Gotovo da nije bilo mladića koji u svojoj sobi nije imao bar jedan njezin poster, a na vrhuncu karijere nastupala je nekoliko puta u tjednu.

Kopirati
Drag cursor here to close